Betűméret: A A A

Őrzők Jótétfutás – Wizz Air Budapest Félmaraton 2017. szeptember 10.

Kedves Futónagykövetünk!

A 32. Wizz Air Budapest félmaratonig még van egy teljes hónap, amelyben továbbra is drukkolunk a sikeres felkészülésedhez, valamint szeretnénk emlékeztetni, hogy a futás mellett nagy segítséget jelentene, ha adománygyűjtésben is részt tudnál venni.

A gyűjtés a barátok és ismerősök megszólításán keresztül megy, nekik kell megmagyarázni, miért fontos számunkra az, hogy az Őrzők Alapítványt, és ezáltal a Tűzoltó utcai Gyermekklinikát támogassák. Idén a baba-mama szobáinkat szeretnénk felújítani a befolyó támogatásból, ami azért nagyon fontos, mert a vidékről felérkező szülők itt lakhatnak addig, amíg tart a gyermekük kezelése.

Az adománygyűjtéshez a következő felületen keresztül tudsz csatlakozni: http://jougyekert.hu/hu/koveteknek/valassz_egy_ugyet_es_tegyel_vallalast/orzok_baba_szoba.html#.WYsDKum8ol0

Tapasztalatunk szerint egy hónapos kampányolással nagyon sokakat meg lehet szólítani és felkérni az adományozásra. Ezen a felületen fotókat és szövegjavaslatokat gyűjtöttünk össze, hogy még könnyebbé tegyük a kampányolást a Facebook oldaladon:
https://drive.google.com/open?id=0B9YiFWY1Q9S_cFpaU05lR2N3RlE

Ha bármilyen kérdésed van, szívesen segítek.

Találkozunk szeptember 10-én az Őrzők sátránál! (Amint kapok helyszínrajzot a BSI-től azt is továbbítom, hogy könnyebben megtaláld a sátrunkat.)

Előre is köszönjük, ha csatlakozol adománygyűjtő futónagyköveteink közé!

Kategória: Hírek | A közvetlen link.